Kniha návštěv

Datum: 04.12.2011

Vložil: Kaša

Titulek: Re: ???

Raketa byla po všech stránkách připravena jak sis jistě všiml. Jen mě mrzí, že hodinu po zápase tady pořád není podrobný rozbor dnešního druhého gólu, zatímco na www.hokej.cz už se k této lahůdce vyjádřilo několik odborníků v čele se Slávou Lenerem...

Datum: 22.11.2011

Vložil: Kaša

Titulek: sobota

Další zápas se přátelé bude muset opět obejít beze mě a začíná mě to pěkně s..t!! Od tý doby co jsem si koupil novou kouzelnou hůlku a nabrousil brusle se to všechno sere. Jsem celej víkend v háji. Teoreticky ještě existuje šance, že bych na hokej přijel z dalekých končin, ale je to šance cca 10%. Nabeton to budu vědět až v sobotu. Aspoň že bude to setkání s fanoušky :-)

Datum: 22.11.2011

Vložil: Tom6

Titulek: Re: sobota

To nic Kášo, netrap se aspoň zas vyhrajeme a na setkání že prý budeš pít limo.

Datum: 23.11.2011

Vložil: Dvoři

Titulek: Re: Re: sobota

Pochybuju, že tě z léčebny pustí na dobrý slovo. No nic, hlavně se tam dej, Tomáši, do pořádku, bylo by škoda takovej talent zahodit kvůli démonu alkoholu. Jinak koukněte na tabulku, takhle vysoko jsme ještě nebyli :-)

Datum: 25.11.2011

Vložil: Kaša

Titulek: Re: sobota

Tak nakonec se to má všechno ještě jinak. Od včerejška bleju a výjimečně to nemá s chlastem vůbec nic společnýho. Horečku jsem při 41 stupních přestal měřit. To znamená, že v háji sice budu, ale úplně jiným, než jsem myslel. Budu ležet doma jak troska a doufat, že se beze mě útočná zbilidská mašinérie nezadrhne.
Co jsem kurva komu udělal? (na tohle nemusíte nikdo odpovídat...)

Datum: 25.11.2011

Vložil: Tom6

Titulek: Re: Re: sobota

Já myslel že hráče tvého kalibru nic nezastaví. Taková banalita jako horečka tě nemůže skolit ale přeji brzké uzdravení.

Datum: 21.11.2011

Vložil: Purky

Titulek: stmelování kolektivu

Ahoj spoluhráči a fanoušci, je to již řádně dlouhá doba, co jsme spolu poseděli při dobrém jídle a pití. Tudíž jsme dali hlavy dohromady a vykoumali jsme, že bychom mohli navštívit pohostinství zvané Kozlovna (budova Krystalu) a to v termínu 10.12. od 19.00. Náš kapitán se již postaral o rezervaci, za což mu patří velké díky. Samozřejmě není vyloučeno, že takovýchto zařízení můžeme navštívit během večera více. TÍMTO JSTE VŠICHNI ZVÁNI a očekávám vysokou účast. Sportu zdar a hokeji obzvláště.

Datum: 19.11.2011

Vložil: koudy

Titulek: na hovno

nemohu jet,nemám jak,plno všichni,nebo je divadlo či káša na mol na poslední leči...tak pojedu do mostu na hokej...

Datum: 13.11.2011

Vložil: mik10

Titulek: výhra

Chlapi, včera pěknej zápas, všichni sme makali na krev, a konečně výhra!! Pěkný pěkný!!! čao

Datum: 08.11.2011

Vložil: Vojta

Titulek: bejk

Zdar spoluhráči, tak už sem z nemocnice doma a sem i celkem fit. Sice mě ještě břicho trochu pobolívá, ale není to nic strašnýho. Doktoři říkali, že normální člověk by to nepřežil, ale pro takovýho bejka jako jsem já to prej nic není :) Jinak ohledně sobotního zápasu ještě nejsem stoprocentně rozhodnutej, uvidíme jak mi bude. Kdyžtak bych se aspoň přijel podívat. Mějte se a děkuji za podporu

<< 559 | 560 | 561 | 562 | 563 >>

Přidat nový příspěvek