HC ZBILIDY - HC KALHOV - 7:4

06.11.2008 20:00

Po dvou porážkách v řadě jsme dnes byli svědky procitnutí našeho týmu z podzimní letargie. Od prvních vteřin utkání jsme hráli aktivně a nastolené vysoké tempo nám vydrželo až do samého závěru utkání. Duel po několika minutách vzájemného oťukávání otevřel Vojtěch Andres, vzápětí ovšem přišlo vyrovnání po chybě našeho obránce. Na další dva góly našeho týmu z holí zkušených útočníků Lukáše Koudelky a Radima Klimeše soupeř dokázal rychle odpovědět a srovnat stav utkání na stav 3:3. S tímto stavem jsme se nechtěli smířit a proto naši hru čtvrtým gólem utkání uklidnil Petr Čurilla a pátý přidal po nezištné Andresově přihrávce Radim Klimeš - 5:3.

Od vstřelení pátého gólu se na hole našich útočníků na poměrně dlouhou dobu nalepila smůla a tak pět přítomných diváků včetně rolbaře a obsluhy kantýny mohlo vidět, kterak spousta našich vyložených šancí končila na brankové konstrukci, případně v bezpečí lapačky soupeřova brankáře. Jelikož jsme nedali, tak jsme dostali - 5:4.

Hubené vedení v závěru utkání naštěstí vyburcoval naše útočníky. Nejprve střelou po zemi zvyšoval skóre Petr Čurilla a následně skóroval do prázdné brány po přesné Klimešově přihrávce Tomáš Kašík.

 

 

Góly HC Zbilidy:

Vojtěch Andres (Radim Klimeš), Lukáš Koudelka (Petr Čurilla), Radim Klimeš (Lukáš Hrůza), Petr Čurilla, Radim Klimeš (Petr Andres), Petr Čurilla (Lukáš Pech), Tomáš Kašík (Radim Klimeš)

 

Sestava HC Zbilidy:

Michal Jaroš (13) – Tomáš Tůma (6), Lukáš Barák (2) - Lukáš Hrůza (12), Jakub Hrůza (20) - Martin Mopils (8), Luboš Mopils (14) - Tomáš Navrkal (1), Tomáš Kašík (9), Tomáš Dvořák (18) - Lukáš Koudelka (21), Petr Čurilla (17), Lukáš Pech (3) - Radim Klimeš (7), Petr Andres (10), Vojtěch Andres (11)

 

Očima trenéra:

Naši hráči dnes podali 100% výkon, od začátku do konce se snažili hrát aktivně a proto jsme zaslouženě vyhráli. Soupeř byl silný, ale náš tým už začíná zúročovat první získané zkušenosti, zápas od zápasu produkuje pohlednější hokej. Myslím že zápas se musel líbit i divákům na stadionu, škoda že se dnes fanoušci nesešli ve větším počtu. Bohužel máme pořád spoustu nevyužitých příležitostí, na proměňování šancí se budeme muset zaměřit v tréninku, stejně jako na místy kostrbatou rozehrávku z obrany. Opět mne potěšil velmi kvalitní, jistý výkon našeho golmana, jehož klid a přehled se pozitivně přenáší na celý tým. Do dalšího zápasu musíme opět potrénovat, aby naše výkony šli opět nahoru a těšily naše příznivce. Zatím jdeme stále dál a držíme se své cesty, která, jak věříme, nás může dovést k úspěchu.