HC ZBILIDY - HC ÚSTÍ - 4:14

23.10.2008 20:00

Do dnešního zápasu jsme vstupovali oslabeni o několik klíčových hráčů a tak zřejmě ani největší optimista při pohledu do soupeřovy kabiny nemohl čekat uspokojivý výsledek. Oproti předchozímu utkání soupeř výrazně posílil své mužstvo a tak jsme měli možnost srovnat své hokejové kvality s opravdu dobrým týmem. Asi největší ztrátou pro nás byla absence našeho brankáře a také obrana hrála v improvizovaném složení.

Již od počátku náš souboj připomínal pověstný duel mezi Davidem a Goliášem, soupeř byl všude rychleji a obdivuhodně snadno se dostával do naší útočné třetiny, kde jsme ho navíc nechali bez většího odporu rozjíždět jeho kombinační hru. I na naší straně bylo několik dobrých šancí, bohužel nás zrazovala koncovka a snaha zbytečně kombinovat. Než jsme se nadáli, prohrávali jsme již o pět gólů. V prostřední části nám soupeř nechával více prostoru a tak začaly padat góly i na naší straně a nutno podotknout, že většinou to bylo po pohledných útočných akcích.

Dnes nás soupeř přehrával prakticky ve všech činnostech a ukázal nám, jak dlouhou cestu má náš tým ještě před sebou.

 

 

Góly HC Zbilidy:

Lukáš Pech (Lukáš Koudelka), Vojtěch Andres (Jakub Hrůza), Vojtěch Andres (Petr Andres), Lukáš Pech (Lukáš Koudelka)

 

Sestava HC Zbilidy:

Václav Rychnovský (1) – Jiří Halák (20), Ondřej Andres (17) - Martin Mopils (8), Luboš Mopils (14) - Lukáš Hrůza (7), Jakub Hrůza (20) - Petr Housa (7), Tomáš Krainer (6) - Tomáš Navrkal (1), Tomáš Kašík (9), Tomáš Dvořák (18) - Lukáš Koudelka (21), Roman Hejduk (5), Lukáš Pech (3) - Petr Andres (10), Filip Dolejší (4), Vojtěch Andres (11)

 

Očima trenéra:

Soupeř byl tentokrát o třídu lepší. Přehrál nás ve všech směrech a ukázal nám sílu svých zkušeností. Ale je třeba stále mít na paměti, že jsme ve své první sezoně a proti nám stáli mnoha zápasy ostřílení borci. I na našem výkonu se dali najít pozitivní věci, všechny naše góly padly po překrásných akcích. Několik dalších šancí jsme nevyužili a to nám, spolu s chybami v obraně, vzalo naději na přijatelný výsledek. Stále se musíme držet své cesty, vrátit se k tréninku a postupnému získávání zkušeností. Pokud vydržíme, máme do budoucna velkou naději porazit i takový tým jakým je HC Ústí.